9 октомври 2018 г.

Новолуние във ВезниНовата луна в знака на хармонията и красотата ни призовава към внасяне на повече красота в живота! Новолунието подкрепя Марс във Водолей, така, че можем да се разгърнем във всички посоки, по Водолейски да действаме по неочакван начин. Например да подарим кошница, пълна с грозде на съседката, (колежката) или друг персонаж, който ни гледа отровно. Ако някой пък е много отровен, освободете го от присъствието си и се обградете с ангели и леприкони (домашни духчета), както писа една приятелка вчера. Изобщо – комбинацията Везни и Водолей дава полет на фантазията и храни душата с простора и красотата, които са й необходими.   
А Венера? Управителката на знака Везни? Тя е призвана сега да поработи върху нисшата си природа: притежателност, вкопчване. В предишния пост писах за напрежението Марс- Венера. Песните „ ако ме обичаш..” или „аз направих за теб  толкова много, а ти...” вече не са на мода. Венера е символ на красотата на душата и ако се освободи от неестествени емоции, ще си остане една гола красива душа. 😊 Ако сте пуснали сухите листа на живота си да бъдат отнесени от вятъра на въздушните знаци, ще се радвате на полета им и на своето освобождение. Независимо дали става въпрос за лични взаимоотношения, планове или каквото и да е. Листопадът на октомври ни учи на този урок. В листопада има много красота  въздух и истина.
И така, нека новата Луна във въздушния знак Везни да внесе свеж въздух във всички области на живота ни, да обнови мисълта ни и да разчисти пътя за .... неочаквани сбъдвания! Да бъде така!

Няма коментари:

Публикуване на коментар