22 октомври 2019 г.

Целунете жабока принц! Новолуние в Скорпион.


Новолунието в Скоприон на 28 октомври дава възможност с целувка да превърнете нещо не
особено привлекателно, в принц или принцеса.
Отнесете се мило и с доверие към ситуации от миналото или настоящето, които извикват гримаса на лицето ви. Към хора, с които не искате да се сближите, но се налага.  Новолунието е в точна опозция с Уран, което може да даде възможност за неочаквана развръзка на завързани ситуации.   
 В Скорпион са още Венера и Меркурий в съвпад; и този съвпад е в хармоничен ъгъл от 60 гр. със страховитата двойка Плутон – Сатурн. А да не забравяме,че  Плутон е управител на Скорпион и следователно държи в шепите си четири светила.  Да, има голям шанс да се преобразува нещо доста неприятно в неочаквано добра възможност. Но няма да стане без ваше участие. Действайте! 
Юпитер пък е в точен съвпад с Церера ( Деметра). И двамата обещават материални блага или духовно благоденствие, или и двете. ( в Стрелец са и щастието може да ви постигне на път). Ако си спомняте приказката, жабокът връща на принцесата нейната златна топка в замяна на целувката. Е, може да си възвърнете изпуснати позиции или възможности.
Единствено Нептун, който е в съвпад с Лилит в Риби, може да ви заблуди, и вместо на принц- жабок да налетите на плъзгав шаран. Избягвайте хора, даващи мъгляви или щедри обещания. Жабокът не обещаваше да се превърне в принц, нали?
И така -  отнесете се с ведър поглед и позитивизъм към ситуцаии , които са се завързали на възел, и чакайте преобразяване – то може да дойде по Уранов начин – като гръм от ясно небе, но все е за добро.


Пожелайте си при новолунието какво искате да се преобрази в  живота ви.

Приказката за жабока принц е типична скорпионово – плутонова приказка, чиято поука е, че ако приемем и това, на което искаме да обърнем гръб, може изцяло да преобърнем нещата.
А може и вие самите да се пробразите я в принц я в принцеса, след като приемете себе си безусловно.
Златната коронка на себепознанаието ви чака.
Изобщо – преобразяване е името на това новолуние.


Няма коментари:

Публикуване на коментар