17 юли 2018 г.

Битката на светлината - продължение


Събитията в Странджа са болезнен процес,  болест,  която се прехвърли „от болната глава на здравата”. Защото избиването на животни за да се угоди на ЕС, е навеждане пред една болна структура, каквато е европейската администрация. Нещо, което признават и пробудените хора на запад. Това е типично Плутонова структура (на астрологичен език казано), пирамида от чиновници, която със страх и натиск се опитва да задържи властта си.
Връщам се към коментара за противостоенето Плутон срещу светилата Слънце-Луна, който направих за миналото слънчевото затъмнение, за да го допълня:


 „Най-впечатляващото при това затъмнение е, че точно срещу  съвпада Слънце- Луна в 21-вия градус на Рак противостои Плутон в същия градус на Козирог. Оста Рак – Козирог,... е отново подчертана. Плутон в Козирог символизира няколко неща, като се започне от структурите на властта и волята за власт и се издигнем до висшата му октава – необходимата трансформация...”  ... а в символа на знака Рак влизат тези, които са наречени „обикновени хора”.  Хора, изповядващи традиционните ценности, истински милеещи за децата и родината си... Те са ядката. ... И с тях е силата и мечът на Архангел  Михаил.

За мен самата става по-ясно в какви събития у нас се проявява противопоставянето на светлината и мрака ( Плутон е владетелят на подземното царство, ако помните.)  
Време разделно е всеки ще трябва да вземе страна. Това ще се случи, дори с най-пасивните, повярвайте. По един или друг начин.
Време е да обединим усилията си – кой както може да допринесе: дали в конкретни действия – хората правят живи вериги пред фермите, дали с административни  мерки – там , където е възможно. С молитва и с добра мисъл за България. На всички нива.
Така или иначе победата е на светлината, но нека раните да са по-малко. 
Завършвам с тази молитва, дадена от Учителя, може да се казва сутрин и вечер:


Молитва за разбиване козните на лукавия
(произнася се вечерно време на колене)
Господи, Боже на Силите, в Името на Исуса Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин (вечер) и припадаме пред Твоите Нозе.
Молбата ни, Господи, е да разбиеш и осуетиш замислите на всички тъмни сили на лукавия, които искат да съсипят и разорят духовно и политически българския народ, между който Си ни пратил.
Господи, молим Ти се, чуй и приеми молбата ни, и повдигни душата на българския народ, за да не загуби Твоето благословение.
Амин. (Три пъти.)


Няма коментари:

Публикуване на коментар